Alegeri locale în sectorul 1 / Emanuel Onoriu îl susține pe Daniel Tudorache

Andrei Marcu ACTUALITATE

Emanuel Onoriu, fiul reginei muzicii lăutărești, Gabi Luncă, plecată recent la Domnul, îl susține în campania electorală din această lună pe Daniel Tudorache pentru funcția de primar al Sectorului 1.

El se declară lider religios și politic. Candidează și el pe lista de consilieri a Partidului România Puternică, partid care susține candidatul independent Daniel Tudorache.

“Sunt Emanuel Onoriu, lider religios și politic, fiul lui Ion Onoriu și Gabi Luncă, modele ale romilor și nu numai. Votez cu mare drag candidatul independent Daniel Tudorache,” spune într-un videoclip, postat pe rețelele sociale. Cu acest prilej a dedicat fanilor săi melodia “Mama mea e florăreasă.”

Daniel Tudorache a fost primarul sectorului 1, în perioada 2016-2020. Un furt masiv de voturi, l-a alungat de la putere. Partidul său, PSD, a întârziat cu o zi depunerea contestației la Biroul Electoral Central. În toamna aceluiași an, a devenit deputat. Neavând susținerea PSD, s-a înscris în cursa electorală din acest an ca independent, fiind susținut de noua formațiune Partidul România Puternică, înființată de un grup de antreprenori români conservatori.

Proiectele din mandatul său nu au fost continuate de actualul primar Clotilde Armand. De aceea, dorește să se reîntoarcă la Primărie.

Zeița de la Montreal o susține pe Gabriela Firea

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gabriela Firea îl bate pe Nicușor Dan în sectorul 1
Datele ultimului sondaj Avangarde, realizat pe un eșantion reprezentativ din sectorul 1, înregistrează un scor  ...