Gabriela Firea adună electoratul PSD din Capitală și poate trece de Nicușor Dan

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Alegerile locale din iunie 2024 se anunță din nou o luptă în doi, între Nicușor Dan și Gabriela Firea, arată datele ultimului sondaj Avangarde publicat ieri, Gabriela Firea are deja, chiar înainte de startul campaniei, un scor de 24 %, fiind la doar câteva procente de Nicușor Dan (31 %), în vreme ce candidatul PUSL, Constantin Popescu Piedone are doar 20% dintre preferințele de vot ale bucureștenilor și se află pe un trend descrescător.

Prin decizia PSD de a merge pe listă separată pentru București, Gabriela Firea a intrat direct pe a doua poziție a preferințelor exprimate în sondajele de opinie. Fostul edil are o rată de conversie de 76 % la suta din voturile electoratului social-democrat din București. Ținând cont de popularitatea de care se bucură aceasta, Firea ar urma să ajungă la 90 % conversie din votanții PSD la începului campaniei electorale, adică aproximativ 34% dintre locuitorii Capitalei.

Gabriela Firea, lipită ca marca de scrisoarea PSD

„Gabriela Firea e perseverentă, va veni cu proiecte, va fi susţinută de primarii în funcţie. Gabriela Firea întruneşte 90 % din voturile Partidului Social Democrat. (În Bucureşti, PSD – n.r.) avea înainte de a intra în campanie 34 %”, afirmă Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Marcel Ciolacu a precizat duminică, la lansarea oficială a candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, că aceasta poate recupera diferența față de contracandidatul Nicușor Dan.

„Dacă doamna Firea, împreună cu Daniel (Băluță n.a.), cu Robert (Negoiță n.a.), cu toată echipa, cu toţi candidaţii şi aţi văzut că am nominalizat şi candidaţii comuni de la sectoare, cei propuşi de Partidul Naţional Liberal, se vor focusa în aceste 30 de zile, în afară de proiectele pe sectoare şi proiectul mare integrat pe Capitală să-l prezinte bucureştenilor, cu certitudine că aveţi în faţa noastră atât viitorul primar al Capitalei, cât şi viitorii primari de sectoare, pentru că bucureştenii vor hotărî.”

citește și: Manual de campanie electorală cu elemente de New Media

Potrivit listelor oficiale ale Autorității Electorale Permanente, pentru București la alegerile locale din acest an sunt înscrise 1.793.236 de persoane.

Cu voturile nou venite ale lui Dan Tudorache, singurul contracandidat veritabil al lui Clotilde Armand, Gabriela Firea poate câștiga alegerile locale din iunie 2024.

Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Candidatul PNL la Primăria Municipiului Focșani a ctitorit o biserică în satul său natal
Omul de afaceri Valentin Resmeriţă şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru funcţia ...