Tur de forță al liderilor liberali prin țară

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

După ce Nicolae Ciucă a reușit performanța de a fi în trei orașe, în aceeași zi, de data asta conducerea PNL va lansa, timp de două zile, candidații partidului la Constanța, Sibiu și Tulcea.

Nicolae Ciucă și ceilalți lideri ai partidului sunt prezenți în fiecare filială, la lansarea candidaților.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, alături de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, au fost prezenți ieri la Constanța, la evenimentul de lansare a candidaților PNL, „Constanța proiectelor tale.” Referindu-se la Virgil Chițac, primarul liberal în funcție, a făcut o glumă în fața activului de partid prezent în sală: „Ce face un marinar după ce stă prea mult pe uscat? Se apucă de săpat, ca să dea de apă. Așa a făcut și Vergil Chițac, dar în sensul bun, a făcut proiecte. Cea mai mare bază NATO se construiește în județul Constanța, pe raza localității Mihail Kogălniceanu, și asta se datorează și încrederii primarului Ancuța Belu.”

Principalul mesaj al acestora este de “stabilitate și echilibru, atât de necesare României într-un context internațional extrem de dificil, cu un război la graniță.”

Tema extremismului și buna guvernare liberală

Nicolae Ciucă insistă cu tema pericolului extremist și le cere candidaților din teritoriu să vină cu exemple de bune practici din guvernarea condusă de liberali, precum și cu succesul administrativ al lui Bolojan, Boc, Flutur etc.

Conducerea PNL le mai cere candidaților să comunice alegătorilor că PNL este campion în atragerea fondurilor europene și în investițiile locale.

„PNL are vocația construcției, și la centru, și în teritoriu. Suntem partidul dezvoltării României, iar acest lucru a devenit deja un brand al PNL. Buna guvernare locală este cheia succeselor noastre de până acum, dar și ale celor viitoare,” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de Nicolae Ciucă în teritoriu.

Ieri, secretarul general PNL, Lucian Bode, alături de prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, au fost prezenți la lansarea candidaților PNL Sibiu.

Foto: Nicolae Ciucă și Florin Mitroi, candidatul PNL pentru Consiliul Județean.

Bufeurile babelor elvețiene impun obligația de luptă împotriva schimbărilor climatice

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lucian Bode: în vremuri grele apar șacalii
Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, ieri, la Sibiu, că liberalii trebuie să ...