„Moștenirea lui Ilie Șerbănescu va inspira pe cei care cred într-o Românie puternică” – susține liderul conservator Gabriel Marin

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Partidul România Puternică exprimă profundul său regret la vestea trecerii în neființă a domnului Ilie Șerbănescu, distins economist roman, atat analist profund al realitatilor economice romanesti din ultimii 30 de ani cat si promotor neobosit al unor politici economice realiste si concrete, a caror finalitate ar fi trtebuit sa fie crearea unei Romanii puternice, unei Romanii in primul rand independenta economic, se spune într-un comunicat al formațiunii, transmis redacției.

„Domnul Șerbănescu a fost un luptător neînfricat pentru dreptatea socială și economică, un apărător al valorilor naționale și un critic vocal al politicilor neo-coloniale impuse Romaniei dupa 1989. Domnul Ilie Serbanescu s-a opus constant si politicilor de austeritate forțată, de dezindustrializare a Romaniei, promovând o viziune pragmatică, bazată pe dezvoltare sustenabilă și justiție economică pentru toți românii.

citește și: Partidul România Puternică: Puterea naturii și voința națiunilor au făcut praf Agenda de mediu a UE

Pe parcursul carierei, în toate lucrările si discursurile sale, dl Ilie Șerbănescu s-a distins printr-un angajament neclintit față de interesul economic al României, în contextul unei analize profunde, caracterizate de claritate, curaj și o profundă înțelegere a realităților socio-economice ale României.

Prin contribuțiile sale valoroase, va lăsa urme profund în domeniul economic, educând și inspirând generații intregi de economiști și decidenți.

În aceste momente de tristețe, Partidul România Puternică își exprimă sincerele condoleanțe familiei îndurerate, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut și prețuit pe domnul Ilie Șerbănescu.

Pierderea sa lasă un gol imens în comunitatea economică și academică, dar moștenirea sa va continua să inspire și să ghideze pe cei care cred într-o Românie mai puternică și mai dreaptă.

Ne alăturăm în rugăciune pentru odihna eternă a domnului Ilie Șerbănescu și pentru alinarea celor care îl plâng.

Să ne amintim și să onorăm contribuția sa semnificativă la dezvoltarea economică și socială a României!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!” – este mesajul transmis de Gabriel Marin, președintele Partidului România Puternică.

Aurelian Popa a strâns un număr record de semnături pentru AUR: 12.000

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dominic Fritz își face publicitate pe panouri, pe care tot el le-a amendat
Partidul #FărăPenali își face publicitate electorală ilegală, la Timișoara. Prima faptă ilegală a echipei de ...