824.000 de USD – prețul unui loc la masă cu Donald Trump

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Miliardarii republicani s-au strâns, aseară, în vila lui John Paulson din Palm Beach, Florida, pentru a contribui financiar la o acțiune de strângere de fonduri, bani necesari campaniei prezidențiale a lui Donald Trump.

„S-au adunat 50,5 milioane de dolari, o sumă uluitoare, în lupta pentru reducerea decalajului financiar față de președintele Joe Biden și Partidul Democrat,” spune impresionat un reporter CNN.

Suma adunată de bogații republicani eclipsează pe cea strânsă de democrați, 26 de milioane, la New York, în prezența foștilor președinți Bill Clinton și Barack Obama.

Însoțit de Melania Trump, fostul președinte s-a arătat încântat că lumea vrea să contribuie la cauza “Make America Great Again.”

Reușita evenimentului cu ușile închise din Florida demonstrează că marii donatori ai Partidului Republican strâng rândurile în spatele lui Donald Trump pentru bătălia finală.

O serie de figuri bogate ale Great Old Party – GOP au fost investite cu titulatura de „copreședinți” ai serii, inclusiv miliardarul fondului speculativ Robert Mercer și fiica sa Rebecea; magnatul petrolului Harold Hamm; hotelier și antreprenor spațial Robert Bigelow; și mogulul de cazinou Steve Wynn, conform unor invitații obținute de CNN.

Dacă membrii simpli ai clubului de seară au plătit 250.000 de dolari de persoană, “copreședinții,” în medie, 824.000 de USD. Aceștia din urmă au avut privilegiul de a sta la masă cu Donald Trump.

John Paulson este unul dintre beneficiarii crizei din 2008-2012, el pariind pe prăbușirea pieței imobiliare.  A fost acționar și la Gold Corporation, companie canadiană care a pierdut procesul cu statul român la Curtea de Arbitraj de la Washington. El trăiește pe o insulă privată din apropierea New York. A fost însurat cu o româncă, Jeni, de care a divorțat acum câțiva ani.

“Putinistul” Peter Pellegrini e noul președinte al Slovaciei

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cine este Péter Magyar, noul adversar al lui Viktor Orbán?
Péter Magyar are 43 de ani. A fost membru al FIDESZ. E soțul fostului ministru ...