Poate fi echipa Trump & Kennedy jr. o magie electorală pentru americani?

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL OPINIE Principal

Donald Trump a recomandat echipei de campanie electorală să studieze posibilitatea asocierii candidaturii sale cu Robert Kennedy, democratul care și-a anunțat deja intrarea ca independent în competiția pentru președinția SUA.

O unire Mar-a-Lago – Camelot ar fi irezistibilă pentru americani? – se întreabă Michael Bender, în the New York Times.

Și înainte de alegerile din 2016, când Trump a câștigat președinția americană, s-a asociat cu Mike Pence, devenit vicepreședinte al SUA, în mandatul 2017-2021.

Apropiații candidatului republican susțin, potrivit surselor, că asocierea cu Robert Kennedy n-ar fi productivă, cu toate că unii sunt de părere că ar putea ajuta la strângerea mult mai ușoară a fondurilor pentru campanie.

Donald Trump s-a concentrat exclusiv pe puterea brand-ului Kennedy. Cei care au lucrat cu el mărturisesc că, pe vremea când lucra la Casa Albă și invita oaspeții să-i admire Biroul Oval, mereu amintea că acolo lucra John F. Kennedy. El consideră, în ciuda reacțiilor adverse din echipa sa, că anunțarea team-ului Trump-Kennedy ar fi o magie pentru americani.

De partea opusă, Kennedy jr. a declarat că este flatat de posibila propunere, dar nu este momentan interesat.

Cumpără! Manual de campanie electorală – cu elemente de New Media

Recent, Donald Trump l-a criticat pe candidatul independent pentru opiniile sale legate de schimbările climatice, considerându-l mai la stânga decât Biden. Totodată, s-a declarat încântat de campania pe care și-o face Kennedy jr., “mușcă din voturile lui Biden.”

Robert Kennedy s-a remarcat în pandemie, prin intermediul criticilor aduse vaccinărilor și a măsurilor guvernamentale.

Candidatul independent la președinție, Robert F. Kennedy Jr., are un wild card pentru alegerile prezidențiale din 2024. Este considerat cea mai reprezentativă a treia cale din istoria SUA. Adună un amestec pestriț de susținători din diverse curente ideologice, atrăgând atacuri din partea democraților, ironii din partea republicanilor, dar o căruță de bani de la sponsorii de campanie.

În vârstă de 70 de ani, Kennedy jr. este fiul fostului procuror Robert F. Kennedy și moștenitor al unei dinastii politice americane, dar a avut o tinerețe tulbure, marcată de abuzul de droguri. A devenit un avocat faimos de mediu. A dat în judecată mari companii pentru că poluează bazinul hidrografic al Văii Hudson.

În ultimul deceniu, el a devenit o voce proeminentă în mișcarea anti-vaccin, promovând diverse teorii, unele mai fantasmagorice decât altele.

Cosmin Gușă poate încurca socotelile coaliției PSD-PNL și ale lui Nicușor Dan. 17 % dintre bucureșteni vor un partid nou

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lista PNL-PSD pentru europarlamentare, în ordinea eligibilităţii
Coaliția PNL-PSD a finalizat lista electorală pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024. Iată componența în ...