Cu mesajul: #ocupămbruxellesul, Alianța PNȚCD – Partidul România Puternică vor să convingă românii că se poate naște o nouă Europă

Majlat Ovidiu ACTUALITATE POLITIC

Alianța PNȚCD și Partidul România Puternică vor candida la europarlamentare. Biroul Electoral Central, întrunit în ședința din data de 20 martie 2024, a admis cererea Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), condus de președintele Aurelian Pavelescu, și a Partidului România Puternică (PRP), condus de președintele Gabriel Marin, de a forma o alianță electorală pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024.

„Alianța reprezintă un pol politic deosebit pentru politica românească. Are ca bază doctrinară principiile ideologice ale PNȚCD, cel mai vechi partid de pe scena politică românească, peste care se suprapune suflul nou al PRP, un partid nou, cu largi baze antreprenoriale, ancorat în realitățile economice ale României.

Din 7 iunie 2021, PNȚCD este membru al Grupului Suveraniștilor Europeni. Începând cu 2021, PNȚCD revine la linia politică din perioada interbelică, sintetizată de către fondatorul Iuliu Maniu în memorabila frază: „Am fost călăuzit de marile principii cărora le-am închinat lupta vieții mele – Democrație Desăvârșită, Morală Creștină, Patriotism Luminat, Dreptate Socială.”

De cealaltă parte, PRP, un partid relativ nou pe scena politică românească, reprezintă o parte importantă a antreprenoriatului românesc, baza sa electorală regăsindu-se în capitalul autohton și inițiativa economică românească.

Citește și: Lista finală a PNL pentru alegerile europarlamentare

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce s-a retras Ramona Chiriac de pe lista pentru europarlamentare?
Surpriza nominalizării drept cap de listă a coaliției PSD-PNL la alegerile europarlamentare a Ramonei Chiriac, ...