„Donald Trump a fost un președinte al păcii” – a declarat Viktor Orbán după întâlnirea celor doi de la Mar-a-Lago

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, l-a vizitat ieri pe Domald Trump, la reședința sa din Mar-a-Lago, Florida.

Delegația maghiară condusă de Viktor Orbán a ajuns în SUA, fără a se întâlni cu vreunul din administrația Biden. A sosit la fața locului, în jurul orei 17.00 (ora locală). Au avut loc discuții cu Donald Trump și personalul său timp de o oră. După întâlnire, programul a continuat cu o cină comună și un concert.

„Președintele Trump a fost un președinte al păcii. El a impus respect în lume și astfel s-au creat condițiile lipsei conflictelor majore. În timpul președinției sale, a fost pace în Orientul Mijlociu și pace și în Ucraina. Astăzi, nu am fi avut războaie, dacă el ar fi ajuns a doua oară președintele Statelor Unite ale Americii. Am convenit că va fi pace, când vor exista lideri mondiali care vor pacea. Sunt mândru că Ungaria este una dintre acele țări” – a spus premierul ungar în mesajul său.

Un președinte american puternic aduce un sentiment de stabilitate

Schimburile comerciale dintre Ungaria și SUA sunt de opt miliarde de dolari, a mai subliniat Viktor Orbán. Printre altele fie spus, cele dintre partenerii strategici SUA și România sunt de doar 4,5 miliarde de dolari.

Liderul de la Budapesta a fost însoțit de ministrul de externe Péter Szijjártó, care a declarat pe paginile de socializare că “un președinte american puternic aduce întotdeauna un sentiment de stabilitate și securitate lumii. Și odată cu revenirea lui Donald Trump la Casa Albă, Statele Unite ale Americii ar avea din nou un președinte puternic,” potrivit Hungary Today.

Prețul aurului a doborât recordul mondial

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ciolacu mulțumește echipei de avocați pentru victoria în Procesul Roșia Montană
Premierul român Marcel Ciolacu mulțumește caselor de avocatură care au reușit să câștige procesul dintre ...