Scandal la “patrioți” / Marian Cucșa: Conserva coldistă Ilan Laufer a fost dată afară din Alianța AUR

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

S-a rupt lanțul de iubire dintre formațiunea Forța Identității Naționale a lui Ilan Laufer și AUR, condus de George Simion! Liderul formațiunii FIN l-a acuzat pe Simion că face presiuni asupra membrilor partidului să se înscrie în AUR. Laufer a anunțat despărțirea de Simion.

În platoul Antenei 3 CNN, Ilan Laufer l-a acuzat  pe George Simion (în lipsă) că tratează cu dispreț toți partenerii și că inițiativele sale ar putea avea consecințe negative asupra mișcării suveraniste pe termen lung. La acuzațiile lui Simion a reacționat și deputatul Marian Cucșa, ex-ALDE, actual președinte al Partidului Republican, membru al Alianței AUR, care l-a acuzat pe acesta că este „o conservă coldistă“ și că ar fi, de fapt, un infiltrat al serviciilor.

Scandalul din interiorul AUR a mers și mai departe în seara trecută, în platoul Antena 3-CNN, când  acuzațiile au curs valuri. Laufer a acuzat că Simion și-ar fi adus „amantul“  în această alianță, făcând aluzii la adresa lui Marian Cucșa. La rândul său, deputatul AUR, Dan Tănasă, l-a mai apostilat pe Laufer cu apartenența la PSD. Cel din urmă, s-a apărat cu:„securiștii strigă securiștii.“

De unde știe Cucșa că Laufer e securist?

De unde știe Cucșa de Laufer? A făcut aluzie la vremea când conducea comisia de control a SRI din Camera Deputaților. Cât despre acuza cu amantul, a precizat că-l va da în judecată pe Laufer. Acesta din urmă a zis ironic că s-a referit în conotații pozitive.

“Vreau doar să spun că domnul Coldea poate să își ia păpușa acasă. Am mirosit-o, am dibuit-o. Domnul Coldea poate să își ia păpușa acasă,” a conchis Dan Tănasă.

Ilan Laufer a deținut funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat între 29 iunie 2017 și 29 ianuarie 2018, în guvernul Tudose. Prin firma sa de consultanță a adus mai multe companii israeliene în România.

Laufer a fost nominalizat ca ministru al dezvoltării, dar Klaus Iohannis a refuzat să-i dea mandatul. Atunci, l-a acuzat pe președinte de anti-semitism.

În 2019, avea să devină consilier pe relații externe a premieruluik Viorica Dăncilă. S-a supărat pe ea, în urma vizitei făcute în SUA, fiindcă el n-a fost consultat, în calitate de președinte al PSD America.

În anul 2020, cu start-up-ul său politic, FIN s-a asociat cu Pro România a lui Victor Ponta. A candidat la Primăria Capitalei, obținând 0,1%. Deși a pierdut rușinos, în aceeași perioadă a venit pentru el bucuria vieții: soția i-a adus pe lume doi gemeni.

Prin despărțirea de AUR, Ilan Laufer și-a luat partidul la subțioară în căutarea altor căsătorii politice din interes.

Dezastru pentru DNA / Instanța anulează tot dosarul de corupție fabricat lui Alexandru Adamescu

Loading...

One Comment

  1. Este incredibil cum un lider politic poate ajunge intr-o situatie atat de complicata si neplacuta. Despartirea dintre Forta Identitatii Nationale si AUR arata inca o data ca interesele personale pot avea consecinte grave asupra intregului partid si miscarii suveraniste. Ilan Laufer a facut acuzatii grele la adresa lui George Simion, iar acesta la randul sau a fost acuzat de catre Marian Cucsa de a fi „o conserva coldista” si un infiltrat al serviciilor. Aceasta ruptura a dus la un adevarat scandal in cadrul AUR, iar reactiile si acuzatiile au fost tot mai dure. Este trist sa vedem cum oameni care ar trebui sa lupte pentru binele tarii se ajung sa se atace si sa isi faca acuzatii unii altora. Este oportun sa ne intrebam de unde stie Cucsa ca Laufer e securist si de unde stie Laufer de Cucsa?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalii susțin cota unică / “Cea mai bună alegere pentru România”
În contextul în care liderii PNL au susținut public că în anul 2024 nu vor ...