Nicolae Ciucă: PNL nu poate să nu aibă un candidat la alegerile prezidențiale

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

În acest moment, negocierile dintre PSD și PNL sunt blocate, iar pozițiile exprimate sunt diametral opuse, din cauza neînțelegerilor privind candidatul comun la președinție și a oportunității comasării a două pachete de alegeri.

PSD își dorește o negociere mai largă, în cadrul căreia să fie convenit și un candidat comun la alegerile prezidențiale. PSD cere ca în aceste negocieri ei să aibă 60%, iar liberalii 40%, asta pentru că social democrații stau mult mai bine în sondaje. Practic, partidul lui Marcel Ciolacu ar dori refacerea USL-ului.

Ca urmare, PSD solicită ca PNL să nu mai aibă candidat la alegerile prezidențiale, iar în schimb să li se dea liberalilor premierul și candidatul la Primăria Capitalei.
Sorin Grindeanu a anunțat de ceva vreme că PSD agrează candidaturile în tandem, mai ales în orașele în care se află primari USR.  Sebastian Burduja bate din pinteni că vrea să fie candidatul la București, doar că scorul său e mult sub limita admisă pentru o nominalizare.

PNL nu cedează

De partea cealaltă, PNL insistă ca liberalii să dea candidatul la alegerile prezidențiale, iar în rest ar mai fi deschiși la negocieri, dar nu sunt de acord ”să fie stabilit totul de acum.” Nic0lae Ciucă are mandat de la BPN să nu cedeze nimic legat de candidatul la președinție.

“PNL nu poate să nu aibă un candidat la alegerile prezidențiale, PNL este un partid istoric, partidul cu cea mai îndelungată istorie din politica europeană și nu văd de ce nu ar avea candidat. Nu putem să ne înțelegem chiar în toate situațiile. Știți cum se spune, dă Doamne mintea omului de pe urmă, vom vedea,” a declarat Nicolae Ciucă, la emisiunea Culisele statului paralel, de la Realitatea Plus.

Trupa de mercenari a lui Horațiu Potra din Congo și compania Wagner

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vasile Blaga dixit: Ori se rupe hamul, ori moare calul
Comasării alegerilor i s-a pus cruce. Asta rezultă din declarațiile publice ale liderilor partidelor din ...