„Mai merită Nicușor Dan susținerea liberalilor pentru al doilea mandat?” Sebastian Burduja, pregătit să intre-n luptă

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Bucureștenii vor fi chestionați, printr-un amplu sondaj, dacă Nicușor Dan mai merită susținerea PNL, a anunțat recent Sebastian Burduja, liderul PNL Bucureşti.

”Vom face un sondaj public, în care toţi se vor putea pronunţa,” a precizat el, arătând că şi la nivelul PNL vor avea o evaluare finală în perioada următoare privind mandatul primarului Capitalei. ”Suntem în plin proces de evaluare pentru mandatul actual al domnului Nicuşor, ce a făcut până acum şi se împlineşte în curând un an de când PNL i-a lăsat un decalog, 10 subiecte domnului Nicuşor. Dânsul a răspuns după şase luni, a răspuns în ultima zi, i-am parcurs răspunsul, îl evaluez, împreună cu colegii mei, eu nu sunt convins dar vom avea o evaluare finală în perioada următoare,” a declarat Sebastian Burduja în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Vă spun un lucru în premieră, că o să îi întrebăm şi pe bucureşteni, foarte direct: «mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat?. El a mai spus că această campanie va începe zilele următoare. Liderul PNL Bucureşti a arătat că ”nu i se pare că Bucureştiul arată pe cât de bine ar trebui să arate,” precizând că PIB-ul Bucureştiului este peste multe Capitale europene, dar că ”avem o administraţie foarte proastă.”

Prezent într-o emisiune la Realitatea Plus, actualul ministru din cabinetul Ciolacu a zis că nu i-ar da notă de trecere lui Nicușor Dan.

Sebastian Burduja, hotărât să intre în cursa electorală

Surse din PNL dau ca sigură candidatura lui Sebastian Burduja în alegerile locale din București. Fostul primar al Capitalei, Adrian Videanu, esta nașul său. Acesta a negat în repetate rânduri că ar fi în spatele lui Sebastian Burduja.

Din partea PSD, Gabriela Firea rămâne în cursă.

Nicușor Dan este creditat de unele sondaje cu un scor stabil de 28%. În cazul canibalizării voturilor dintre candidații PNL și PSD, niciun candidat din aceste două formațiuni nu poate să treacă peste cota lui Nicușor Dan. Să ne reamintim, alegerile sunt într-un singur tur. PSD și PNL n-au dorit să revină la cele două tururi de scrutin, pentru că au aproape 80% dintre primarii unităților administrative.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Revoluția Franceză nu e televizată
Fermierii au blocat toate intrările în Paris. Există temerea că magazinele nu se vor mai ...