Trei persoane carbonizate, în incendiul de la Ferma Dacilor (Tohani). Cinci sunt dispărute

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Trei persoane au fost descoperite carbonizate în urma incendiului violent, izbucnit marți dimineață, la Ferma Dacilor din Gura Vadului (Tohani), Prahova. Un minor și doi adulți și-au pierdut viața, în urma catastrofei. Minorul se pare că era fiul patronului.  Petrecerea era organizată chiar de acesta, susțin sursele.

Ferma Dacilor, situată în Prahova, la 90 de km de București, a fost construită din lemn în anul 2013 și funcționa ca pensiune. În 2020, administratorul a fost amendat pentru că nu avea autorizație de securitate la incendii.

În pensiune erau cazate, ieri noapte, 22 persoane: 12 persoane s-au autoevacuat, 2 persoane au fost transportate la spital cu arsuri minore, 3 victime au fost extrase decedate, 6 persoane sunt date dispărute.

Proiectul fermei a fost dezvoltat de omul de afacei George Dinicu.  Locația a fost vizitată și de celebrul vlogger, Mark Wiens, venit în vizită în România. După câteva zile petrecute la Ferma Dacilor, a plecat mai mult decât încântat și, odată cu lansarea episodului „Insane Food Romania”, au început să curgă turiști străini din toate colțurile lumii, toți dornici de o experiență similară cu a lui Mark.

Ideea de la fermă era că mâncarea să fie multă.

«Occidentul pune la cale un maidan în Serbia» Vučić i-a făcut pe rebeli „golani”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Crin Antonescu sparge imaginea noului PSD: același animal politic
„PSD-ul actual e ca o persoană care a fost îmbrăcată altfel, e tunsă altfel, a ...