1 DECEMBRIE / Alba Iulia, eclipsată de AUR

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

De 1 Decembrie 2023,  mii de români au participat la un marş al Unirii organizat de AUR, pe străzile din Alba Iulia. Liderii Alianței pentru Unitatea Partidului au venit din Capitală cu un tren închiriat. George Simion le-a interzis colegilor și susținătorilor AUR folosirea însemnelor politice.

Oamenii au pornit de la Gara Alba Iulia, în frunte cu liderul AUR, George Simion, venit cu un tren special, împreună cu alți bucureșteni. S-au deplasat spre Catedrala Încoronării. Liderul AUR i-a îndemnat pe susținători: «Să nu vă îndoiţi anul viitor, pentru că vor veni multe tentaţii. Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi?»

Trenul Unirii, cu care au venit o parte dintre participanţi, a fost întâmpinat în mai multe gări de oameni cu drapelul tricolor.

Aveau un banner pe care scria “Moldoveni, ardeleni, munteni, toţi suntem români.” S-a scandat: “Trăiască, trăiască şi-n florească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească” şi “Basarabia e România.”

Alături de George Simion au mai participat: Claudiu Târziu, Ramona Ioana Bruynseels, Mugur Mihăescu, Ilan Laufer şi Daniel Florea.

De asemenea, cei prezenţi la marşul AUR au început să cânte “Treceţi, batalioane române, Carpaţii.”

Foto: G4Media

Cristian Terheș va deschide lista AUR la alegerile europarlamentare din 2024

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viktor Orbán: Aderarea Ucrainei la UE nu coincide cu interesele naţionale ale Ungariei
  Prezent la o emisiune de radio, Viktor Orbán a năruit speranțele de aderare ale ...