PNL și PSD au pus cruce listelor comune

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

După o analiză mai amănunțită și în urma testării reacțiilor opiniei publice, PNL și PSD au pus cruce ideii cu listele comune la alegerile viitoare.

“PNL a demonstrat-o și la alegerile trecute, a demonstrat-o de fiecare dată când a fost nevoie, că are și capacitatea și motivarea necesară să intre în alegeri de unul singur și să-și îndeplinească obiectivele. În 2019, PNL a dat președintele României, a câștigat cu 64%, în 2020, alegerile locale au fost câștigate de PNL cu 34,5%. PSD a avut 30%. Prin acest scor am reușit să dobândim și să avem 1232 de primării, peste 14.000 de aleși locali, deci PNL are capacitatea și motivarea să meargă singur în alegeri”, a declarat Nicolae Ciucă, într-un interviu pentru DC News.

„Sigur că de la alegerile locale până la cele parlamentare, am pierdut 10%, ceea ce nu se va mai întâmpla. Este o greșeală pe care trebuie să o recunoaștem, o asumare a conducerii partidului și a liderilor noștri locali. Eu sunt determinat ca astfel de greșeli să nu se mai repete. Trebuie să ne menținem coeziunea și determinarea astfel încât să intrăm în alegeri singuri, iar dacă există un proiect, trebuie să se analizeze și trebuie asumat.”, a explicat numărul doi în stat, care deține și șefia PNL.

De partea opusă, Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, unul dintre primii care s-a opus ideii de liste comune, a spus că el nu e ca alții viteji pe televiziuni.

„În primul rând, eu nu susţin liste comune la europarlamentare. Eu nu văd în acest moment argumente să se întâmple acest lucru. Nu le văd. Şi am spus în coaliţie acest lucru. Nu m-am ascuns în coaliţie, cum fac alţii, care apoi sunt viteji la televizor. Nu cred că există argumente să uneşti pe liste comune PSD cu PNL, adică popularii europeni cu socialiştii”, a spus Sorin Grindeanu, într-un interviu dat pentru Prima TV.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PNL: 30% din banii strânși de stat din piața jocurilor de noroc vor finanța programe de tratare a dependenței
Partidul Național Liberal a transmis, sâmbătă, pe o rețea de socializare, că modul în care ...