Scriitorii pot băga, din nou, California în recesiune

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL

Greva scriitorilor americani de scenarii riscă să bage California, într-o recesiune similară celei din 2008, susține un comentator Reuters.

Dacă greva WGA (Writers Guild of America) de 100 de zile, din 2007-2008, a dus la pierderea a 37.700 de locuri de muncă în California și a costat statul 2,1 miliarde de dolari, potrivit Kevin Klowden, strateg șef global al Institutului Milken, actuala grevă poate duce, din nou, California în recesiune.

Ce nu spune ancheta-reportajul Reuters e că scriitorii protestează pentru că li s-au redus veniturile, în timp ce profiturile caselor de filme au crescut. Precedenta grevă le-a adus drepturi sporite de autor pentru streeming-urile făcute de producători.

Câștigurile caselor de producție sunt uriașe

„În timp ce companiile câștigă miliarde de dolari, cheltuiesc din ce în ce mai mult pe streaming, scriitorii câștigă din ce în ce mai puțin. Asta e de nesuportat. Este nesustenabil,” a declarat recent Chris Keyser, copreședintele comitetului de negociere al scriitorilor cu producătorii, potrivit Los Angeles Times.

Agenția de presă a documentat mai multe scăderi ale cifrelor de afaceri ale firmelor legate de casele de producție de film din Hollywood. Situația comercianților și a antreprenorilor din industria ospitalității pare grea.

Citiți reportajul!

Cozmin Gușă dezvăluie cine e adevăratul strateg de campanie al PNL

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Proiect PSD-PNL de scoatere a UDMR-ului din Parlament și decapitarea partidelor mici și mijlocii
O propunere legislativă introdusă azi în Camera Deputaților de către reprezentanți ai grupurilor PNL și ...