Reportajul ”Ce este femeia?” – încadrat de Twitter ca ”hate speech”

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal SOCIAL

Șefa departamentului de Conținut sensibil al Twitter, Ella Irwin, a demisionat din companie, după ce a decis să restricționeze de la multiplicare și apreciere filmul ”Ce este femeia?,” catalogat de media drept conservator, a informat Reuters.

Nu au fost dezvăluite alte informații cu privire la demisia lui Irwin.

”Ce este Femeia?” a fost difuzat liber pe canalul de Twitter al Daily Wire, la un an de la avanpremiera sa, la  ora 20:00. EST.

Postarea a primit peste 3.600 de retweet-uri și peste 7.500 de aprecieri, înainte de a fi încadrat de Twitter ca ”Hate speech.”

La câteva ore de la restricționare, Elon Musk ar fi spus că decizia a fost o greșeală, dar nu a postat nimic despre cenzură.

Ce este femeia?

Jurnalistul Matt Walsh de la Daily Wire a făcut o investigație video despre ce crede lumea că ”este o femeie.” Răspunsurile halucinante ale unora de pe stradă n-au șocat atât de mult, cât cele ale medicilor și profesorilor universitari de la marile instituții de învățământ americane. Aceștia au spus în cor că întrebarea e complicată. ”Sexul este altceva decât genul,” au răspuns preopinenții. ”Genul este despre ceea ce simți, nu ceea ce ești.” La un moment dat, un cadru universitar a spus că gender-ul este un construct social, extrem de complicat și că nu se poate răspunde decât într-un semestru întreg la întrebarea reporterului.

Un alt cadru universitar a spus că pruncii își conștientizează sexul mult mai rapid decât credeam noi.

Finalul este apoteotic. Doar soția jurnalistului știe să dea răspunsul corect: femeia a primit de la Dumnezeu harul de a face copii.

Filmul mai poate fi vizionat AICI!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Fostul Prinț Harry sfidează Înalta Curte de Justiție
Luni, era programată la Londra audierea Ducelui de Sussex, în procesul intentat unei publicații engleze. ...