Alin Nica: Ar trebui să mergem la Bruxelles cu fruntea sus

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

La ceremonia de ieri, privind Ziua Europei, președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a spus că ar trebui să fim mândri de parcursul european al țării și că tot mai permisivul curent eurosceptic nu trebuie să câștige teren în România.

“Sărbătorim astăzi Ziua Europei într-o Românie a contrastelor puternice, pe un continent al contrastelor și mai puternice.

După mai bine de 70 de ani de la Declarația Schuman, Europa a făcut pași mari în direcția unei dezvoltări comune și, din fericire, România este parte din construția europenă.

citește și: PREMIERĂ / Politehnica București a reușit să aducă prima agenție europeană. “Este un succes de țară,” a declarat Nicolae Ciucă

Nu suntem liderii Europei dar nici nu avem motive să fim rezervați referitor la parcursul nostru european. Produsul intern brut, inflația, datoria publică sau salariul minim sunt cifre. Vorbim despre parametri care pot fi îmbunătățiți și aduși la nivelul la care țara noastră este acum la producția de floarea soarelui, porumb și de grâu, sau la viteza internetului, capitole la care suntem pe primele locuri în Europa,” a spus Alin Nica.

În fața auditoriului, liderul liberal s-a întrebat de ce nu ne lăudăm cu aceste performanțe?

„România trebuie să își mențină parcursul european”

„Suntem prea modești? Suntem obișnuiți să fim în coada clasamentelor? Ar trebui să schimbăm această mentalitate și să mergem la Bruxelles cu fruntea sus pentru că avem motive să o facem,” a conchis domnia sa.

“Pe un continent al contrastelor și într-o lume a constrastelor, România trebuie să își mențină parcursul european pe care merge în mod firesc și natural. Curentul eurosceptic, atât de activ deja în toate țările din UE, nu poate fi lăsat să câștige teren, deoarece, împreună suntem mai puternici și facem față mai ușor greutăților.

În România au intrat 84 de miliarde de euro de când țara noastră a pornit pe drumul european. Noi am contribuit cu doar 27 de miliarde de euro la bugetul european. Sunt două cifre care spun că avem motive serioase să continuăm pe acest drum.

Astăzi, de 9 mai, spun din suflet: La Mulți Ani Europa, La Mulți Ani România în Europa!» – a spus în final președintele CJ Timiș.

Sarafoleanu: Medicina nu mai e o știință, din păcate a devenit o industrie, iar mulți medici s-au robotizat. Cheia păstrării sănătății este MĂSURA!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cine sunt liberalii care au votat alături de parlamentarii AUR
AUR a organizat un protest în fața Parlamentului, înainte de votul Legii prevenirea separării copilului ...