Zece șefi de organizații USR din județul Buzău au trecut la PNL

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Zece şefi de organizaţii locale ai USR Buzău au decis să se alăture PNL, urmând ca alături de aceştia să vină şi membrii celor 10 organizaţii, a anunțat liderul PNL Buzău Gabriel Avramescu. Asta se întâmplă după ce la sfârșitul anului trecut, singurul primar USR din județ s-a alăturat liberalilor, fără însă a semna adeziunea, care l-ar fi lăsat fără mandate.

Avrămescu a anunţat că, începând de vineri, şefii de organizaţii USR din comunele Verneşti, Bisoca, Cernăteşti Bozioru, Ruşeţu, Siriu, Colţi, Cochirleanca, Smeeni, Merei, consilierul parlamentar Irina Ţibuc şi Irinel Cârstea, consilier local municipal se vor alătura PNL.

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Buzău senatorul Vlad Pufu a precizat că nu îi consideră pe noii veniţi nici traseişti, nici trădători, pentru că platformele program ale celor două partide sunt în multe puncte coincidente.

USR nu a avut experiența guvernării

„Ştiţi foarte bine că noi împreună cu USR am fost parteneri într-o alianţă a dreptei corecte faţă de alegători. Problema a fost cu aritmetica rezultată în urma votului şi o anumită instabilitate generată de mica majoritate pe care o aveam în Parlament. La USR s-a manifestat o anumită  lipsă de experienţă pentru că gestionarea statului se face după alte principii. Eu nu îi consider nici traseişti, nici trădători pentru că platformele program ale celor două partide sunt în multe puncte coincidente. Şi atunci este normal ca un partid care este într-o anumită perioadă mai proastă a vieţii lui politice, oamenii de acolo să-şi caute noi orizonturi politice. Noi am mai primit un lot dinspre USR şi ne-am acomodat foarte bine, există o chimie şi un entuziasm şi sunt convins că vom face o figură frumoasă împreună”, a mai zis Pufu, conform News.ro.

Județul Buzău este controlat de PSD.

Noul președinte al Paraguay-ului, suveranist sau marioneta FMI?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Premierul Nicolae Ciucă, pe primul loc în topul vizibilității miniștrilor cabinetului
Într-un interesant top al menționărilor de presă, Nicolae Ciucă are 16.517 menţiuni în articolele din ...