Ilie Bolojan: peneliștii sunt prea obedienți lui Iohannis

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Ilie Bolojan a criticat conducerea centrală a PNL, la ultima ședință a Biroului Politic, pentru că mulți liberali au devenit mai obedienți lui Klaus Iohannis, decât pediștii lui Traian Băsescu, potrivit Bihoreanul.ro.

„Am făcut coaliţia ca să facem reforme. Nu faceţi decât să administraţi o ţară, dar nu veniţi cu reforme. Mă puteţi face orice, dar nu mă faceţi pesedist, că nu pot!”, le-ar fi zis vicepreședintele PNL,Ilie Bolojan, celor din conducerea centrală a partidului. “Vasile Blaga a fost şi mai plastic: miniştrii PNL sunt mai inodori decât stâlpii de pe drumuri, iar liberalii au ajuns „ospătarii PSD.”

„”Marele Mut e net sub anvergura predecesorilor de la Cotroceni”

“E o noutate? Nu. Pas cu pas, PNL-iştii i-au devenit mai obedienţi lui Iohannis, decât erau PDSR-iştii lui Iliescu & Năstase ori PD-iştii lui Băsescu, dar plătesc mai scump: „Marele Mut” e net sub anvergura predecesorilor de la Cotroceni. I-a depersonalizat şi a extras din PNL orice moleculă de liberalism. Mai rău, în numele stabilităţii, pesedizează partidul,” mai notează publicația locală.

rămas unicul opozant intern constant, nu de conjunctură (alde Boc, Rareş Bogdan, Turcan etc. care sar la jugulara şefilor, doar când aceştia sunt în drum spre cimitir). E singurul disident de cursă lungă. Dat ca model, dar niciodată urmat şi susţinut,” este concluzia jurnalistului local.

Publicația spune că în viitor liderul Bolojan nu-și va mai pune gaj încrederea pentru alți candidați, pe motiv că nici măcar unul dintre senatorii Arina Moş & Adrian Hatos, ori deputaţii Ioan Cupşa & Aurel Căuş, nu i s-au alăturat în „taxarea derivei PNL.”

De ce nu-și anunță Joe Biden candidatura pentru al doilea mandat?

 

 

Loading...

One Comment

  1. Ilie Bolojan a subliniat importanta consecventei si a faptului ca PNL trebuie sa evite „deriva” in luari de pozitii politice mai degraba obedientei fata de presedintele Iohannis decat reformelor pe care le promite coalitia. Cu un spirit critic in privinta tandemului Klaus Iohannis-Viorica Dancila, Ilie Bolojan a atras atentia asupra faptului ca nu trebuie sa facem compromisi pentru a conduce tara si ca reformele pe care le-am promis sa le facem si sa nu devenim simple ospatari ai PSD. Aceste vorbe sunt cel mai bun exemplu pentru o opozitie curajoasa fata de guvernarea actuala si ne ajuta sa pastram distanta fata de ideea ca opozitia trebuie sa se supuna demersurilor presidentiale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce vor liberalii comasarea alegerilor?
Anul viitor vor fi patru runde de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Aflați la ...