TOP SECRET / Pentagonul vrea să trimită trupe militare în Ucraina, relevă o serie de documente clasificate

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Documente clasificate, cu detaliile planurilor secrete ale Americii și ale NATO, au apărut pe Twitter și Telegram. Pentagonul face investigații.

Documente de război clasificate, care detaliază planurile secrete ale Americii și ale NATO, pentru susținerea armatei ucrainiene, înaintea unei ofensive planificate împotriva Rusiei, au fost postate săptămâna aceasta pe canalele de socializare, au declarat oficiali înalți ai administrației Biden, potrivit the New York Times.

Pentagonul investighează cine ar fi putut fi în spatele scurgerii de informații top secret,care au apărut pe Twitter și pe Telegram, o platformă cu peste jumătate de miliard de utilizatori – disponibilă pe scară largă și în Rusia.

Analiștii militari au spus că documentele par a fi modificate în anumite părți față de formatul lor original, exagerând estimările americane cu privire la morții ucrainieni din război și subevaluarea pierderilor Rusiei.

Modificările ar duce către departamentul de dezinformare al Moscovei, au spus analiștii. Dar, dezvăluirile din documentele originale, care apar ca fotografii ale unor diagrame ale livrărilor viitoare de arme, ale trupelor și ale batalioanelor și ale altor planuri, reprezintă o încălcare semnificativă a informațiilor americane în efortul de a ajuta Ucraina, susține ziarul de casă al Democraților.

Documentele nu oferă detalii ale viitoarei ofensive ucrainiene, despre care oficialii americani spun că va avea loc probabil în următoarea lună.

Acestea par a fi depășite de timp. Planurile erau concepute la 1 martie 2023, acum lucrurile s-au schimbat.

Modificările numărului morților, din cele două tabere, ar fi fost făcute de Moscova.

Un document inițial spunea că numărul soldaților ruși uciși era între 16.000 și 17.500, în timp ce Ucraina a suferit până la 71.500 de morți. Pentagonul și alți analiști au estimat că Rusia a suferit mult mai multe victime, cu aproape 200.000 de morți și răniți, în timp ce Ucraina a avut peste 100.000 de morți și răniți.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Macron calcă în picioare basca lui Iohannis
În timp ce noi am dat cu piciorul unei relații istorice cu Republica Populară Chineză, ...