Lucian Bode: PNL are 22-24 % în toate sondajele

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

PNL ar avea între 22-24 % în toate sondaje, a afirmat Lucian Bode, secretarul general al PNL, în deschiderea Congresului Extraordinar al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL).

„PNL este consolidat la 22 – 24% din opţiunile românilor. După trei ani şi jumătate de guvernare în care nu am ratat nicio criză, de la criza pandemică la criza de securitate, la criza economică şi criza energetică, peste toate acestea am avut şi un festival al democraţiei. Faptul că, astăzi, PNL este consolidat la peste 23 % este un bun suport şi solid pentru ceea ce ne propunem să realizăm în 2024. Suntem pe un drum sigur, care trebuie consolidat. O vom face, cu sprijinul şi implicarea directă a dumneavoastră. Avem mari oportunităţi pe care nu trebuie să le ratăm. Doar împreună vom reuşi să ducem PNL mai aproape de victoriile anului 2024 şi de atingerea obiectivelor de ţară”, a afirmat Bode.

Potrivit acestuia, OFL este o structură esenţială şi puternică a PNL. „OFL nu este un apendice al PNL,” a mai zis Lucian Bode.

PNL a promovat mereu femeile în politică

El a mai afirmat că PNL a promovat mai mereu femeile în politică și administrație.

La funcţia de preşedinte al OFL candidează Nicoleta Pauliuc – senator şi Cristina Trăilă – deputat.

Jurnalistul de la Evz, Bogdan Jelea, a făcut o glumă pe subiectul acesta: *secretarul general al PNL a anunțat că „partidul Brătienilor” are 22-24% în toate sondajele, „după 3 ani și jumătate de guvernare în care nu a ratat nicio criză”. Abia după această declarație am înțeles de ce tot bate PSD apropouri despre anticipate: ca nu cumva să ajungă „liberalii” la 50 % și să facă guvernul singuri.*

Ne paște o nouă recesiune

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Alin Nica salvează onoarea pătată a lui Dominic Fritz
Fiindcă directoarea Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, adusă de Dominic Fritz n-a fost de ...