Liberalii nu renunță la ministerele cheie ale guvernului după “rotativă”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a solicitat colegilor liberali Biroului Executiv un mandate de reprezentare în negocierea cu PSD de după “rotativă.”

Surse participante la ședințe au precizat pentru „Adevărul” că Nicolae Ciucă a primit mandatul, deși liberalii prezenți au fost luați prin surprindere de solicitarea premierului. Însă nu e vorba doar de negocieri purtate de el, direct cu Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor. Mandatul a fost dat pentru echipa formată din premier, secretaru general al PNL (Lucian Bode) și cei patru prim-vicepreședinți (Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu și Dan Motreanu).

Nu s-a pus în discuție problema ca PNL să renunțe la vreun minister din cele prevăzute în protocolul de colaborare al Coaliției, cu toate că PSD tot face aluzii că nu ar trebui să fie schimbați oamenii de la Transporturi sau MIPE, iar Finanțele să rămână la social-democrați. În discursul său Ciucă a mai subliniat că trebuie „o organizare impecabilă a PNL, care ne va ajuta foarte mult în gestionarea evenimentelor care urmează,” scrie Adevărul.

Viktor Orbán: e timpul să unim Hunnia de Pannonia

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica a făcut rost de bani pentru reabilitarea castelului Huniade
Deschiderea programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii a găsit Castelul Huniade, o bijuterie de ...