alexei Arestovici

Alexei Arestovici (fostul consilier al lui Zelenski): Ucraina are foarte mici șanse să câștige războiul

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL

Creditat înainte de război cu șanse de a fi premier al Ucrainei, Alexei Arestovici, principal consilier al lui Volodimir Zelenski, a demisionat recent, după ce a afirmat că sistemul ucrainean de apărare a deviat o rachetă rusească spre un bloc din Dnepropetrovsk, care s-a prăbușit. Zilele trecute a spus, în cadrul unui interviu, lucruri incendiare, despre cum puterea de la Kiev nu mai este controlată de Zelenski, ci de puterile străine. Prevede dispariția Ucrainei ca stat.

Având acces la mai multe informații clasificate, el afirmă, într-un interviu acordat lui Iuri Romanenko, pe canalul Youtube al grupului de presă Alpha Media, că Ucraina nu doar că are foarte mici șanse să câștige războiul, ci și poate dispărea ca țară.

Fostul șef al propagandei militare a administrației Zelenski dezvăluie mesajul dat de către președintele Poloniei, Andrzej Duda, că urmează luni decisive ale războiului și că nu se știe dacă Ucraina va supraviețui ca țară.

Vorbind despre moartea ministrului de interne și a adjuncților săi într-o catastrofă aviatică, fostul lucrător al serviciilor secrete, Arestovici, s-a întrebat: „Nu vi se pare că suntem într-o poveste pe care nu o mai scriem noi?”

Cucerirea Bahmutului de către ruși ar netezi calea armatei ruse spre interiorul Ucrainei

Recent, rușii au cucerit orașul strategic Soledar, care a deschis calea unei ofensive ample spre vest. Ținta este acum Bahmut, un centru industrial important din Donbas.

De atunci, trupele rusești au înregistrat victorii pe toată linia frontului.

În interiorul puterii de la Kiev sunt lupte fratricide, spun multe surse din serviciile secrete.

Concluzia interviului dat grupului de presă ucrainean este că răul a început după ce străinii au început să controleze administrația Zelenski.

Spiegel: Serviciile de informații germane susțin că ucrainienii pierd o mie de soldați pe zi

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Strategul Cozmin Gușă: PNL ar putea fi marele câștigător în 2024
În contextul în care se discută despre un candidat comun la prezidențiale al PSD și ...