Modelul X, al lui Huang, după accidentul fatal

Videoclipul Tesla Model X, pe pilot automat, a fost un fals, dezvăluie un inginer de sistem

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL Principal

Videoclipul Tesla, din 2016, care demonstra că mașina poate merge fără pilot, se oprește și pornește singură la semafor, a fost falsificat, potrivit directorului software-ului Autopilot, Ashok Elluswamy. Acesta a făcut declarația sub jurământ în timpul unei depoziții de martor, în procesul intentat Tesla de inginerul Apple, Walter Huang, în 2018, scrie Ars Technica, o publicație specializată pe IT.

Videoclipul, postat în octombrie 2016, rămas încă disponibil pe site-ul Tesla, începe cu legenda: „Persoana care se află pe scaunul șoferului este acolo doar din motive legale. Nu face nimic. Mașina se conduce singură.” Vedem apoi un Model X al Tesla, ieșind dintr-un garaj, iar un șofer intră în mașină, în timp ce se aude în boxele mașinii „Paint it Black” de la The Rolling Stones.

Videoclipul mai arată că autovehiculul se oprește la culoarea roșie a semaforului și pornește la culoarea verde. În tot acest timp, omul de pe scaunul șoferului nu ține mâinile pe volan. După ce ajunge la o unitate Tesla, omul părăsește Modelul X, care pleacă singură să se parcheze, evitând un pieton. Acesta a fost editat, mai spune sursa.

Musk promova minciuna

La acea vreme, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a făcut publicitate videoclipului prin intermediul contului său de Twitter, spunând lumii că „Tesla se conduce singură (fără intervenție umană) pe străzile orașelor și își găsește neasistată loc de parcare.” Musk a continuat, adăugând că limuzina deține 8 camere video, 12 ultrasunere și radare, toate montate încastrat și de culoarea mașinii.

De atunci, Tesla a eliminat, atât senzorii radar, cât și cei cu ultrasunete din modelele sale, probabil pentru o reducere de cost a fabricației produselor, mai spune publicația.

Au existat un număr mare de plângeri cu privire la frânarea automată. Administrația Națională pentru Siguranța Transporturilor pe Autostrăzi a  deschis o investigație, din cauza deselor ciocniri, reclamate.

MODELUL MINCINOS ESTE DISPONIBIL ȘI ACUM PE PAGINA TESLA. VEDEȚI AICI!

Modelul X din videoclip a fost programat să meargă de la Menlo Park la Palo Alto, potrivit Elluswamy, fostul inginer de sistem. Acum, acesta este promovat în departamentul autopilot și scuză compania, spunând, într-o declarație făcută public, că videoclipul arăta ce se poate face în viitor, nu în prezentul de atunci.

Totul a început de la accidentul mortal al lui Huang, de pe autostrada 101 din Mountain View, California, în martie 2018, când modelul X al proprietarului mașinii, care funcționa pe pilot automat, a intrat într-un parapet de semnalizare. Cazul a fost raportat Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor, autoritate care s-a pronunțat extrem de dur față de modelul cu autopilot al Tesla Model X.

Premierul Suediei anunță că va pune pe Ordinea de zi extinderea Schengen

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă are profil de prezidențiabil al PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului
Întrebat la un post de televiziune, care este profilul candidatului PNL la președinție, dorit de ...