Codrin Ștefănescu deschide ample negocieri cu Doamna purtând o coasă

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC

Prietenul meu Codrin Ștefănescu trece printr-o grea cumpănă. S-a luptat cu leii, cu tigrii din menajeria politică și nu poate fi răpus de-o silnică tumoare!

În timp ce scriu, își pregătește  bagajele pentru a pleca la o clinică din Italia, una de top în medicina oncologică.

În viața lui, nu a existat imposibilul. Dar, iată că posibilelele celule canceroase îi macină nervul vânjos. A luptat cu hidra comunistă, a tăiat capete de caracatiță, a mâncat jar și nu poate fi înfrânt, în plină vitalitate, de câteva celule atipice. Voința, vâna și vârsta pot veghea la starea lui de bine.

Fostul lider al Alianței pentru Patrie a anunțat că se retrage din funcțiile politice, fiindcă sănătatea e mai presus de toate. Dar, viața e o luptă. Iar un erou moare doar pe metereze.

Dacă aș putea, pe drumul spre aeroport, i-aș recita din Coșbuc: “C-o moarte tot suntem datori! / Totuna e dac-ai murit / Flăcău ori moş îngârbovit; /  Dar nu-i totuna leu să mori / Ori câine-nlănţuit.

Unde s-a mai văzut un războinic înlănțuit din interior?

A negociat cu sferele de putere, a împins înainte tăvălugul politic, iar acum e pus în situația de a se târgui cu Doamna purtând o coasă. În firul firav al vieții, imposibilul pare, însă, posibil.

Merge spre Curtea de Arbitraj a sănătății, acolo unde nu se dau trofee, împreună cu cei mai iscusiți doctori.

I-au urat viață lungă, până și adversarii politic, semn că politica nu e un teatru de război.

Post și rugăciune sunt acțiuni recomandate, înainte de asaltul final.

Nu-i, totuna, cum mori! Pe scut sunt duși doar eroii. Sub scut, vin soldații.

Dumnezeu nu ia decizii pripite. Uneori, mai dă câte un semn. Poate că imagistica nu e decât A lui atenționare. Nimic nu e mai presus de viață, restul sunt vreascuri pământene.

Din praf de stele cad meteoriții. Războinicilor li se dă, uneori, dreptul la un scurt repaus, oricât de aprig ar fi frontul de luptă. Cumpăna lui, dă Domnul, să fie doar o preavizare!

 

Primul film documentar despre viața lui Mihai Eminescu, realizat din fonduri private, poate fi văzut și la București

Loading...

One Comment

  1. Cu cine zici ca s-a luptatpersonajul/Si ce fapte de arme a savarsit mai nea Ghilezan?Intelegem ca ti-e prieten pentru ca ce se aseamana se aduna insa elogii asa gretoase mai rar.Numa la pupincuristi mai intalnesti.Esti pupincurist mai Mariusica nene?Ca sincer vorbind personajul pomenit nu prea merita toata lumea stiind ce manareli a facut in ultimii 30 de ani.Duca-se din partea noastra si cat mai reoede.Ar fi poate inceputul unei curatiri a scenei politice sau cel putin asa ne dorim.Tu insa Ghilezene sa traiesti insa ca de astia ca tine e nevoie ca sa supravietuiasca fauna politica

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Modelul X, al lui Huang, după accidentul fatal
Videoclipul Tesla Model X, pe pilot automat, a fost un fals, dezvăluie un inginer de sistem
Videoclipul Tesla, din 2016, care demonstra că mașina poate merge fără pilot, se oprește și ...