Rareș Bogdan vrea să scoată ÖVP din Partidul Popular European

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a anunţat joi, într-o intervenţie tv, că va cere scoaterea partidului ÖVP – formațiune conservatoare austriacă din PPE, în urma votului de respingere a aderării României la Schengen, în Consiliul JAI. El a arătat că în acest moment, e confirmat că Austria are o problemă cu România şi o consideră ţară de mâna a treia şi acest lucru va duce la consecințe. S-a întâmplat o chestiune gravă care va trebui să aibă consecinţe, a mai spus el, precizând că vor discuta în zilele următoare care vor fi acelea.

”În acest moment, e confirmat că Austria are o problemă cu România şi că consideră România o ţară de mâna a treia. Acest lucru va duce la reacţii, sunt convins, din partea opiniei publice şi a partidelor politice reprezentante ale opiniei publice de un anumit fel. Nu vă închipuiţi că vom trece ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. S-a întâmplat o chestiune gravă care va trebui să aibă consecinţe. Care vor fi consecinţele, vom discuta în următoarele ore şi zile”, a spus Rareş Bogdan.

Alin Nica: Trebuie să organizăm o opoziție dură și fermă față de Austria

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lucian Bode acuză guvernul de la Viena de un „joc politic nedemn”
Ministrul administrației interne, Lucian Bode, i-a transmis o scrisoare deschisă omologului austriac Gerhard Karner, în ...