Senatorul Ion Iordache a preluat conducerea PNL Gorj

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Senatorul Ion Iordache s-a reîntors în PNL, după ce a făcut o tură și pe la Forța Dreptei, condusă de Ludovic Orban. El a plecat în 2021, pentru că nu s-a înțeles cu Dan Vîlceanu, susținător al lui Florin Cîțu. În noua schema de conducere, sub mandatul lui Nicolae Ciucă, s-a reîntors în PNL și a câștigat în weekend conducerea filialei Gorj cu un scor mare. Dan Vîșceanu nu a mai candidat. El s-a retras în urmă cu ceva timp. Interimarul a fost preluat de Gigel Știrbu.

Iordache a obţinut 271 de voturi din totalul celor 354 exprimate, iar Pecingină, contracandidatul său, 67.

Iordache vine pe filiera PD

La începutul lunii octombrie, Iordache a revenit în PNL. El a debutat în politică în PDL, fiind primar al orașului Turceni, până când a ales să nu mai candideze și să își lase cumnata în locul său, Cristina Cilibiu, care a trecut de la PDL la PSD, iar acum este în PNL. De altfel, Cilibiu a demisionat, în septembrie, din poziția de primar al Turceniului spunând că se lasă de politică, pentru a fi numită, la scurt timp, prefect al Gorjului de către Nicolae Ciucă.

”De astăzi, se încheie perioada de nelinişte din PNL Gorj! Sunt convins că, după aceste alegeri interne, ne vom concentra toate forţele pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă gorjenii. Vreau să mulţumesc tuturor liberalilor care, astăzi, mi-au acordat încrederea şi să-i asigur că vom construi împreună cea mai puternică echipă”, a transmis, sâmbătă, senatorul Ion Iordache, ales preşedinte al PNL Gorj.

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, reținut de DNA

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Consiliul Naţional Maghiar din Transilvania sprijină aderarea României la Schengen
Consiliul Naţional Maghiar din Transilvania (CNMT) a declarat, printr-o rezoluţie, că sprijină aderarea României la ...