Rareș Bogdan: șmecherilor în costum nu le-a păsat de prețul energiei

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Chiar în ziua votului pentru acceptarea României în Schengen, europarlamentarul liberal a amenințat responsabilii europeni că facturile la energie pot crește euroscepticismul.

„Țara mea, România, este umilită și nedreptățită de 11 ani. Orice decizie am lua, orice temă am avea pe masă, interesul cetățeanului trebuie să fie superior celui de grup.

Mai ales atunci când acest cetățean reclamă încălcarea valorilor Uniunii Europene. Când împiedici libertatea de circulație și invoci rațiuni superioare fără să aduci argumente, nu ești decât un şmecher în costum. Iar oamenii simt asta și renunță să mai creadă în politicieni și în eurosistem.

Vă mai dau un motiv pentru care crește euroscepticismul: facturile la energie.

Sunt consecința faptului că Uniunea Europeană a închis ochii la abuzurile lui Putin și a acceptat cadoul otrăvit, care nici nu era cadou, costa scump. Asta pentru că șmecherilor în costum nu le-a păsat de prețul energiei și de consecințele sale”, a spus europarlamentarul Rareş Bogdan.

Loading...

One Comment

  1. De la liberalizare va întoarceți la reglementare Trădătorilor! Nu UE e de vina ci voi toți pt ca nu aveți coloana vertebrala. Batistuta la costum tu ești smecher la puterea infinit. Fatarnicule, rușine sa-ti fie. Jocuri de putere, jocuri de culise, joc de glezna în pușcărie pe viata cu tine și cu Plavanul, Ciuca, Ciolacu, etc. Casta de incompetenți, șarlatani, hoți, asasini economici, mincinoși, etc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Burduja anunță că fiecare român va avea o identitate digitală
Ministrul liberal al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, anunță că de anul viitor fiecare ...