Australia îi anulează din nou viza lui Novak Djokovic

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SPORT

Novak Djokovic nu se va putea bate pentru cel de-al 21 titlu de Grand Slam, pentru că autoritățile australiene i-au ridicat din nou viza.

După decizia ministrului imigrării, Alex Hawke, s-a redeschis lupta juridică dintre Nole și statul de la antipozi, după intrarea starului mondial fără a fi vaccinat, este de părere jurnalistul The Washington Post.

Legea îi dă dreptul ministrului imigrării să-și exercite autoritatea. A invocat, din nou, legea care zădărnicește răspândirea virusului. Marele tenismen este acuzat că a mințit în formularul de viză, spunând că nu a efectuat deplasări, în ultimele 14 zile. Presa sportivă a publicat mai multe fotografii cu el pe arenă în acel interval.  Jucătorul de top și-a cerut scuze la începutul acestei săptămâni, invocând „eroare umană” în declarația de călătorie, pe care a atribuit-o unui agent, și pentru participarea la un interviu din 18 decembrie cu o publicație sportivă franceză, în ciuda faptului că a fost testat pozitiv pentru virus.

Ministrul imigrării: „Decizia este în interesul publicului”

„În luarea acestei decizii, am luat în considerare cu atenție informațiile furnizate de Departamentul Afacerilor Interne, Forța de Frontieră Australiană și domnul Djokovic”, a spus Hawke într-o declarație, adăugând că decizia este în interesul public. Guvernul Australiei „este ferm angajat să protejeze granițele Australiei, în special în legătură cu pandemia covid-19”, a spus Hawke.

Fiasco-ul participării lui lui Novak Djokovic la Australian Open este considerat o dramă de către presa de specialitate.

Un imens scandal s-a lansat la nivel mondial între vacciniști și nevacciniști.

Președintele Serbiei, Alexandru Vucic, i-a susținut demersurile, până într-un moment când a dat înapoi.

citește și: Imaginează-ți că schiezi în Creta !

Avocații merg din nou în instanță

Avocații lui Djokovic au anunțat că intenționează să se adreseze din nou instanței pentru a-i permite jucătorului să rămână și să joace la Australian Open, susțin reporterii de la ABC News din Australia.

Nole, cum îi spun fanii, a fost reținut opt ore, pe 5 ianuarie, după ce a sosit la Melbourne, unde oficialii forțelor de frontieră australiene au decis că nu are scutirea medicală valabilă. L-au izolat într-o cameră din aeroport, fără telefon. Apoi l-au deportat într-un hotel plin de purici.

 

Serbinatorul

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vasile Dîncu vrea locul lui Nicolae Ciucă?
Vasile Dîncu lansează torpila UBB contra lui Nicolae Ciucă
La orele amiezii a apărut un comunicat supriză al Universității Babes Bolyai. Conducerea acestei instituții ...