Dominic Fritz plătește 3.800 de lei unei case de avocatură vieneze pentru un articol de presă

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII ACTUALITATE investigatii

Dominic Fritz ține ca în fiecare zi să provoace știri. Astfel, pe baza informațiilor publice, cotidianul „Renașterea bănățeană” a aflat cât a costat un drept la replică trimis unei publicații locale, PressAlert: 3.800 de lei. Pentru această treabă, avocații celebrei firme vieneze au muncit unsprezece ore. Ați citit bine! 11 ore. Un ziarist de online, de la orice publicație, redactează un material de presă în 15 minute. O firmă de PR nu ia mai mult de 100 de Euro pentru un material de presă. De la 100, la 720 de EURO e cale de „DNA SĂ VINĂ / SĂ VĂ IA!” Prețul mediu de consultanță juridică, la firmele românești, e între 180-200 de lei ora. La firma austriacă e de 758 de lei.

“Avocații de la Schoenherr și Asociații susțin că au irosit aproape 11 ore din timpul lor prețios pentru a-și bate capul cu întrebările jurnaliștilor și solicită în schimb circa 3.800 de lei! Iată cum arată defalcată pe zile, ore, minute și sume (fără TVA) strategia anti-presă a avocaților plătiți pe bani publici: 4.11.2021 – “redactarea, revizuirea și trimiterea răspunsului TM Pressalert” – 130 de minute, 758,33 lei; 16.11.2021 – „Analiză juridică referitor la excepțiile pe legea 544/2001 aplicabile cu privire la contractul și livrabilele dintre Schoenherr și Municipiul Timișoara” – 90 de minute, 525 lei; 16.11.2021 – „Analiză juridică info de interes public și suport pe proceduri judiciare pendinte” – 60 de minute, 350 de lei; 16.11.2021 – „Analiză juridică cu privire la solicitarea pressalert; analiză juridică cu privire la legislația profesiei de avocat, statutul profesiei de avocat, practica judiciară, secretul profesional dintre avocat și client; redactare email cu privire la solicitarea de furnizare documente și informații legate de serviciile Schoenherr” – 140 de minute, 816,67 lei; 17.11.2021 – „Analiză pentru comunicarea documentelor ce includ strategia în litigii” – 185 de minute, 1.079,17 lei; 17.11.2021 – „Analiză modificări draft răspuns PMT informație publică cu privire la litigii pendinte” – 40 de minute, 233,33 lei”, dezvăluie Realitatea bănățeană.

În aceleași timp, Dominic Fritz stă cu mâna întinsă la guvern pentru a primi bani pentru încălzirea timișorenilor racordați la COLTERM. a primit 56 de milioane de lei de la guvern.

citește și: Trump îl susține pe Viktor Orban pentru alegerile din Ungaria

Surse de încredere din justiție susțin că primarul Dominic Fritz încă se mai bucură de protecție, dar nu pentru mult timp.

Cât costă un avocat român pe insolvență? Dar cât a plătit primăria?

Dominic Fritz a angajat casa de avocatură Schoenherr și Asociații pentru COLTERM. Pentru soluția de trecere a sa în insolvență nu era nevoie de o mare casă de avocatură europeană, spunea la acea vreme un fost angajat al Primăriei.
„Combatem corupția cu transparență” – acesta a fost sloganul din campania electorală a lui Dominic Fritz. Numai că, odată ajuns pe moșie, latifundiarul intereselor de castă ale USR a uitat de crezul enunțat. A refuzat să dea detalii despre contractul cu Schoenherr și Asociații.
PRESSALERT.ro a solicitat Primăriei Timișoara, în 19 octombrie, prin două cereri separate, în baza Legii 544/2001, să comunice câți bani a plătit, până la momentul depunerii cererii, în cele două contracte de asistență juridică încheiate cu firmele de avocatură, copii după contractele încheiate și după rapoartele de activitate care au stat la baza decontării acestor sume din bani publici.

Misterioasa consultantă pentru SMART-CITY a lui Dominic Fritz: ZERO angajați, ZERO, cifră de afaceri

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Imaginează-ți că schiezi în Creta !
Ziarul american The New York Times face reclamă la schi în Creta. În ediția de ...