Adrian Severin denunță abuzurile Facebook

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Fostul ministru de externe al României, Adrian Severin, cel care a început negocierile privind parteneriatul strategic cu SUA și a pregătit documentele de preaderare a României la Uniunea Europeană, se plânge că angajații facebook nu îi recunosc documentul de identitate.

Contul său i-a fost blocat și după ce a trimis în format electronic cartea de identitate. I s-a răspuns că acesta rămâne suspendat, pentru că documentul nu corespunde profilului său.

“Facebook mi-a comunicat că nu va proceda la deblocarea contului întrucât documentul trimis „nu corespunde profilului” meu (sic!). Cu alte cuvinte, Facebook nu recunoaște valabilitatea unui document emis de autoritățile române în vederea identificării cetățenilor români, document altminteri recunoscut de toate statele membre ale UE”, ne-a declarant Adrian Severin.

citește și: Misterioasa consultantă pentru SMART-CITY a lui Dominic Fritz: ZERO angajați, ZERO, cifră de afaceri

Pentru a nu răspune în fața instanței, fast-check-erii ascunși invocă probleme tehnice

El mai spune că “reaua credință este evidentă. De astă dată nu mi se blochează contul sau nu sunt amenințat cu blocarea pe motiv că aș fi „încălcat normele comunității noastre”, argument abuziv susceptibil a fi denunțat ca act de cenzură politică aplicat de o persoană privată pe teritoriul României, a cărei Constituții interzice cenzura.”

Severin se întreabă în final:

  1. De ce Facebook nu recunoaște documentele oficiale emise de statul român și cum ar trebui să fie documentul recunoscut de Facebook prin care un cetățean român își poate dovedi identitatea?
  2. De ce permite statul român ca o companie privată străină care operează pe teritoriul său să nu recunoască documentele oficiale emise de el?
  3. De ce permite statul român încălcarea Constituției sale prin practicarea cenzurii politice de către o companie privată străină care operează cu autorizarea sa pe teritoriul național?
  4. Care sunt bazele conivenței aparente dintre Facebook și Guvernul român pentru eliminarea anumitor persoane sau anumitor opinii din spațiul virtual al comunicării publice?

 

citește și: Trump îl susține pe Viktor Orban pentru alegerile din Ungaria

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dominic Fritz plătește 3.800 de lei unei case de avocatură vieneze pentru un articol de presă
Dominic Fritz ține ca în fiecare zi să provoace știri. Astfel, pe baza informațiilor publice, ...