Zamfir-face-promo-la-revelionul-cu-dan-negru

Cel mai cunoscut român din lume face promo Revelionului lui Dan Negru

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse Principal

Dan Negru rămâne de mulți ani în topul audiențelor de Revelion. Astăzi, “cel mai cunoscut român din lume” face teasing pentru Anul Nou petrecut cu Dan Negru.

“Pentru al 22-lea an consecutiv, în noaptea dintre ani, prietenul meu Dan Negru îi invită pe telespectatori, începând cu ora 22:00, la Antena 1. Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună sunt ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor”, scrie Gheorghe Zamfir pe pagina sa de socializare.

citește și: Rusia scoate în afara legii “Memorialul” victimelor stalinismului

Replica nu s-a lăsat așteptată.

“Postarea lui Gheorghe Zamfir mă onorează ! 80 de ani a împlinit anul asta cel mai cunoscut român din lume și aniversarea i-am făcut-o in Revelion. E unul din cele frumoase momente din cele 22 de revelioane ale mele. Povara recunoștintei n-o prea purtăm ! Zamfir o merită din plin ! – scrie Dan Negru, ca o reacție la teasing-ul “celui mai cunoscut român din lume.”

“Motorul care m-a convins anul ăsta: am vrut să îi țin neapărat ziua de naștere lui Gheorghe Zamfir, împlinește 80 de ani și am vrut să fac un moment special în Revelionul ăsta…”, a declarat Dan Negru pentru cancan.ro.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Diaspora ne aduce al CINCILEA VAL
Granițele de vest mustesc de colindători. „Ne dați, ori nu ne dați?!” – răsună din ...