Emmanuel Macron l-a făcut clovn pe Boris Johnson

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Președintele Franței Emmanuel Macron l-a catalogat pe Boris Johnson drept „clovn” responsabil de „circ”, potrivit unui ziar francez. Acesta a fost de părere, într-un cadru informal, că premierul britanic a creat războaie false împotriva Franței pentru a calma publicul obosit de Brexit.

Le Canard Enchaîné, un săptămânal francez satiric și de investigație, a dezvăluit că remarcile denigratoare au fost făcute de președintele Franței în timpul unei călătorii în Croația săptămâna trecută, la doar câteva ore după ce 27 de migranți s-au înecat când barca lor gonflabilă s-a scufundat în mijlocul Canalului.

Cei doi șefi de stat au purtat o discuție telefonică în urma tragediei, dar încercările de cooperare s-au transformat rapid într-o dispută, pentru că Johnson a publicat o scrisoare cu propuneri de abordare a traversărilor cu bărci mici.

citește și: În căutarea „tunelului energetic” din Platoul Bucegilor, mulți români au fost salvați de Salvamont

Potrivit Le Canard, după închiderea telefonului, Macron, vădit înfuriat, a răbufnit în fața consilierilor săi, la Zagreb: „Bojo vorbește cu mine, pare cu picioarele pe pământ, iar după discuții ce păreau constructive, ne-o lipește într-o manieră neelegantă,” ar fi spus președintele francez.

Potrivit surselor diplomatice ale The Telegraph, la nivelul cabinetului de la Londra nimic nu s-a schimbat în atitudinea față de francezi. O serie de oficiali au acuzat nervozitatea din campania electorală în care este angrenat Macron.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Misterul infectărilor cu Covid-19 / Incidență de 34,04 la mie, acolo unde casele sunt distanțate la 5 km
Incidenţa cazurilor de COVID-19, cumulată la 14 zile, nu depăşeşte 5 la mia de locuitori ...